søndag, oktober 03, 2004

siste dag i kongeparken

Hmm...det har blitt litt lenge siden sist nå. Føle av og til det blir et lite tørke i glupe ting å si, og direkte handlingsreferat fra mine dager vet jeg ikke om er så interessant å høre om. Da jeg først begynte å blogge hadde jeg liksom mye inni hodet fra før av som bare måtte ut. Nå må jeg jo stadig tenke nytt.

I det siste har jeg søkt innom litt andres blogger. Jeg oppdaget en blog som hadde fått 60 kommentarer, noe som gjorde at jeg tenkte; hei, min blog er jo bare helt amatør og liten og ja... Menmen, det var interessant å se ut i den store verden.

Det å se andre som er bedre enn deg i noe, er både litt dumt men også veldig motiverende. Du får noen mål som sier; jeg også vil ha det slik! Eks: Torun som hadde det så superfint på rommet og i albumet!! Og andre sine blogger da!!

Sånn ellers hadde jeg min siste dag i kongeparken i dag. som om jeg ikke har sagt det før..hmm...David kunne av en eller annen grunn huske mange slike siste dager med meg i parken... Men i dag må det vær siste, parken har jo rett og slett ikke åpent mer nå. Men jeg kommer så til å savne parken! Jeg tror jeg må jobbe der i jul. Jeg klarer bare ikke gi slipp på den.

I går var jeg faktsik gjest i parken sammen med Bjarne. Da ble jeg kvalmen av å ta de tre barnekarusellene "Dyrene i Afrika", kakaokoppene og Ballongene. Og i dag stod jeg en halv time på q helspinn, det gikk jo helt rundt for meg. Jeg ble kvalmen da også. Og så klarte jeg å søle ut et brett med 30 blaute sjokolader...hmmm...det var ikke så kjekt nei...

I går var vi på um i gannkjerka. Dette har jeg alltid hørt utrolig mye bra om, så det var veldig kjekt å få komme der. Men selv om det var veldig bra, ble jeg utrolig stolt over babtiskkirka på Ålgård. Jeg hater at det er slik, men av en aller annen grunn tenker vi alltid at det alltid er best i byen. Jeg prøvde og overbevise noen på sandnesgauker på um at vi på Ålgård så absolutt ikke ville høre til Sandnes. Jeg hater at det er så in å bo i byen. (forresten er det ut med blandet tall i matte...) Men jeg skal si en ting: At um er i byen gjør det ikke bedre enn impact. Jeg så hvor utrolig bra møtene på Ålgård er, og jeg ble så takknemlig.

En siste brumlehilsen fra Eli (som om)

Ingen kommentarer: